Petra Maček Zarnik
vokal

Kot profesorica športne vzgoje se trudim in nekako dokazujem, da šport in glasba z lahkoto potujeta z roko v roki. Tako glasba kot šport sta v naši družini zasidrana. Prvi učitelji petja so bili torej moji starši, nato različni zborovodje, ki so mi dali ogromno nasvetov. Potem je prišla vadba klavirja v državni glasbeni šoli nekaj let, prečno flavto in kitaro pa sem se naučila sama. Nekaj osnov petja sem pridobila tudi pri Marti Zore, ki mi je v nekaj urah pomagala do izboljšanja vokalne tehnike, nato pa trening z različnimi vokalnimi in zborovskimi skupinami. Glasba je enostavno del vsakdana in jo prenašam tudi na svoje otroke. S petjem na cerkvenih in civilnih porokah solistično kot tudi v kvartetu, lepšam dneve sebi in upam, da tudi drugim. V glasbi neizmerno uživam in upam, da me bo spremljala še dolgo!
Miro Hodža
kajon

Starši so povedali, da sem rad ropotal s škatlami že v rosnih letih. Kolikor mi spomin seže, se spomnim, da sem v otroških letih za bobnanje uporabljal celo vedra od barve. S prvim prisluženim zaslužkom sem si v srednji šoli kupil bobne Amati, zbral nekaj nadobudnih mladeničev in nastala je moja prva rokovska skupina Charel v kateri se je skozi celotno zgodovina skupine zvrstilo kar lepo število sedaj priznanih glasbenikov (Victory, Avia band, Billysi, Napoleon, … ) Kratko obdobje sem bil del 1X banda, do trenutka, ko smo z Rokom in Blažem sredi leta 1995 združili moči. Tako so nastali zametki Rok'n'Band-a, kjer sem bil del ekipe do leta 2006. Po tem letu sem mnogim pomagal na nastopih v živo in v studiu ( Bordel, Rusko Richie, Morning Fire, OTB, Regulus … ) S Petro, Dominikom in Primožem sem začel spoznavati še čare akustike in samega cajona. Tako je nastala skupinica quartAkustika za katero verjamem, da nas čaka še lepa prihodnost.
Primož Sirc
bas kitara, akustična kitara, klavir, vokal

"Z glasbo sem povezan že od otroštva. Ko sem imel sedem let, so mi starši kupili klavirsko harmoniko, katere igranja sem se nato učil v glasbeni šoli. To je bilo edino glasbeno šolanje. Sodeloval sem v orff-ovem orkestru, pevskih zborih – trenutno sem tudi član moškega pevskega zbora. Priučil sem se kitare, ki je v dobri družbi vedno dobrodošel instrument. Včasih zaigram na klavir ali orgle, poprimem za bas kitaro... Izvajanje glasbe v živo je nekaj posebnega, zato sem se z veseljem pridružil prijateljem v skupini quartAkustika."
Dominik Snedec
akustična kitara, vokal

Glasba me spremlja že od osnovne šole dalje, kjer sem že začel pomalem preigravati železni nabor kitarskih komadov. V začetku me je z glasbo povezovala le kitara, kasneje pa sem se aktivno lotil tudi izpopolnjevanja tehnike petja. Glasbene šole v zvezi s kitaro nisem nikoli videl od znotraj. Kar se pa tiče vokala pa sem nekaj let obiskoval privatno šolo petja, kjer mi je bil mentor odlični operni pevec Saša Čano. Sodeloval sem v različnih glasbenih zasedbah različnih glasbenih zvrsti od rocka, komerciale in etna. Prva zasedba DeTriEm, s katero smo preigravali klasične rock komade, je nastala nekje okrog leta 1998. Po dopolnitvi članov smo jo preimenovali v Drugo dejanje. Iz seznama avtorskih komadov naj izpostavim pesem z naslovom Lep sončen dan, ki je bila leta 1995 izbrana za pesem tedna. Nadalje sem sodeloval z odličnimi glasbeniki v raznih dvo ali tričlanskih zasedbah kot so duo Ajeto, duo AloAlo (Primož Sirc), Od Roka frendi in Metro bend.